2017. június 8., csütörtök

nem kell(ene) mindent leirni

nem kell mindent leirni

van amit csak végiggondolok
s csak magamnak

egy lakat se kell rá
mint a fb-on
hogy csak én lássam
ahol amugy ismerősökkel 
osztom meg - magam
sose mindenkivel

de minek is

igen
valóban

épp elég ha csak
magamban
gondolkodom

bőven elég

tán még sok is

...

és
natessék
már ebből is
valami 
irásféle
kerekedett
ki

vagy nem?

....

nem kellene
mindent leírni
mégse!

5 megjegyzés:

  1. Pontosan ilyen gondolataim vannak nekem is már jó ideje, emiatt nem írok és ezért merül föl bennem egyre többször, hogy teljesen bezárom a blogomat. Ugyanakkor viszont attól félek, hogy ha még az se lesz, akkor tényleg megöregszem.

    VálaszTörlés
  2. csakhogy én amióta megtanultam irni, nem tudok nemirni:) (nem feltétlen blogot - a figyelmeztető mondat sem tőlem ered...azért is dőlt betűs:),,,de nem hiszem, hogy az irás a fiatalság záloga, újabban elég öregek a témáim velem együtt (öregszenek)...szerintem irj te is... hiányozna, ha nem, azt hiszem...(az a nyári szünet kihirdetés is a közös blogban már gyanús volt!!!)

    VálaszTörlés
  3. Egy madár repül ágról ágra.Vár valamit. Keres valamit.Órák telnek el, ezerévek.Falevelek tereferélnek.Süt a nap, állsz egy fal előtt.Hosszú a nyár, rövid az élet.Most beszélj, hallod! Most beszélj!Ha madárnak, ha falevélnek.Hosszú a nyár, rövid az élet,most beszélek, most beszélek!Ha elérlek, ha el nem érlek,ha madárnak, ha falevélnek. Kántor PÉter)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze annak aki igy ir, "muszáj"! épp most hallottam egy interjúban mondta, hogy azért ir, mert muszáj... tényleg muszáj (de nem csak maga miatt, hanem miattunk is:)

      Törlés
  4. ja, és engem úgyse fenyeget az a veszély. hogy sokan olvasnának :)

    VálaszTörlés